За нас

Фирма “Амарал” е създадена през 2011 година с основен предмет на дейност изработка и монтаж на метални конструкции. През годините фирмата разви своя производствен капацитет и днес изработва различни видове изделия от метал. С коректност и постоянството “Амарал” се доказа като надежден партньор на едни от водещите компании в страната: “Олива” АД; “Мадара Агро”; “Евро Алианс Тунели” и много други.

Фирмата разполага с богато оборудвана производствена база, техника и механизация, които позволяват изпълнението на различни проекти. Екипът от специалисти е на разположение, готов да съдейства на нашите клиенти в цялата страна. Фирма „Амарал” непрестанно се опитва да разширява обхвата на своята дейност и да обоготява своето портфолио.

Доверете ни се и нега заедно изградим идеалното място за вас!

Цели
Основната цел пред нашия екип е да продължаваме да се развиваме като коректен и надежден партньор на нашите клиенти, предлагайки им качествени и икономически изгодни услуги. В дългосрочен план се стремим към обоготяване и модернизация на машинния парк, както и разширяване на предлаганата гама услуги в областта на стоманените конструкции и металобработката.
Планиране
Като един от основните принципи в управлението, планирането е от най-важните етапи в нашата работа. Винаги се стремим към оптимално разпределение на ресурсите, с цел постигане бърз и качествен резултат. В строителството правилното планиране е една от първите и най-ключови стъпки към реализирането на проекта. Благодарение на големия брой реализирани обекти и на нашите опитни специалисти, можем да предложим на нашите клиенти, разнообразни и ефективни решения при планирането на даден проект.
Подготовка
Тук е момента да изготвим нашия план за действие! Фирма „Амарал” работи с основните доставчици на метали в страната и влаганите материали са с безкомпромисно качество. Производствената ни база в гр. Габрово, позволява реализирането на различни по обем и сложност проекти.
Изпълнение
След правилното планиране и подготовка, е време и да реализираме идеалното място за вас. Нашите технически експерти са неизменна част и от този процес като организират и контролират изпълнението.
0
Изпълнени проекти
0
Специалисти в екипа
0
Хиляди работни часа